Recensie: Drie is te veel – Jill Mansell

Drie is te veelCass Mandeville is gelukkig. Ze presenteert een succesvol radioprogramma, is al jaren getrouwd met haar jeugdliefde Jack en samen hebben ze drie geweldige kinderen. In de ogen van de media is de familie Mandeville perfect. Tot de oogverblindende journaliste Imogen op de stoep staat voor een interview. Cass ontdekt dat Jack niet zo perfect is als ze dacht: hij laat zich moeiteloos door Imogen inpakken. Drie is te veel! Lukt het Cass om haar huwelijk met Jack te redden?

Koop dit boek op bol.com


 

Zoals velen onder jullie misschien wel weten, is Jill Mansell een geweldige schrijfster. Ook dit boek is een pareltje als je van chicklits houdt.

De personages zijn heel realistisch, waardoor het soms lijkt alsof je ze écht kent, al hebt ontmoet. Ik zat direct in het verhaal en wou het boek het liefst in één ruk uitlezen.

Wat ik ergens wel jammer vond, is dat het boek een soort van open einde heeft. Sommige personage’s kennen geen goede afloop. Dit zet echter wel weer aan tot het lezen van haar volgende boek. Ik kijk er al naar uit om dat te lezen.

Ik geef dit boek een mooi cijfer.

8/10

 

 

 

Advertenties

2 reacties op ‘Recensie: Drie is te veel – Jill Mansell

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s