Recensie: Geknipt voor jou – Chantal van Gastel

Hannah is jong, single en heeft maar één droom: het opzetten van haar eigen modelabel. Tot die tijd moet ze het doen met haar baan als assistente van de veeleisende ontwerpster Anna Lee, een regelrechte boss from hell. En dan is er ook nog die arrogante advocaat Frank, wiens zoontje ze door een ongelukkige samenloop van omstandigheden moest ophalen van de crèche en even verstopte op kantoor. Maar Frank blijkt zo slecht nog niet en helpt haar als de zaken op de werkvloer bij Anna Lee escaleren. Komt haar droom dan misschien toch binnen handbereik? En hoe zit het met Frank, ze kan het toch niet aanleggen met een man die getrouwd is en ook nog vader?!

 

Koop dit boek op bol.com


 

 

Misschien ken je het wel… ’s Avonds amper je ogen kunnen openhouden van vermoeidheid, maar toch nog even verder lezen omdat je gewoon MOET weten wat er verder gaat gebeuren. Dit had ik bij ‘Geknipt voor jou’ constant. Ik vond het echt een geweldig boek en kon het niet neerleggen.

In het begin was ik even verward door de verandering van het vertelperspectief in het verhaal. De ene keer beleef je de gebeurtenissen door de ogen van Hannah, de andere keer door de ogen van Frank. Ik had dit gelukkig redelijk snel door, aangezien het zeer goed staat aangegeven. De hoofdstukken hebben geen nummer of titel, maar de naam van de persoon die vertelt. Dit is dus niet echt een minpuntje, ik was gewoon niet zo snel mee met deze regeling.

Ik geef voor dit heerlijke boek dan ook een prachtig cijfer.

9/10

Advertenties

4 reacties op ‘Recensie: Geknipt voor jou – Chantal van Gastel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s